19 Mayıs 2011 Perşembe

HATUN TAŞ! :)





Gittim, gördüm, onayladım, geldim.
22 senelik ömrü hayatımın en güzel günleri arasına kaydettim. Tam 3 saat ayakta bekledik konser öncesi, sırf en önden izleyebilmek için konseri. Öldüm mü öldüm. Değdi mi değdi :))
Kadının duruşu bile farklı, yapacak bir şey yok. Kim bilir kaç yaşındadır ama hepimizi cebinden çıkarır. O nasıl bir fiziktir yahu? Salt estetik değil kandırmayın kendinizi, susun lütfen! :) O yaşta onun tırnağı olamazsınız (ve olamam) peehh :) 

Boşuna SÜPER STAR değil yani. 
Boşuna AJDA PEKKAN değil :)

Bu da, konserin hatrına en sevdiğim şarkılarından, söyledi ya oh ne güzel! :) Gerçi Latin versiyonu bu, yeni olan. Benim sevdiğimse, Ajda 1990 albümünde.




4 yorum:

BuRCu dedi ki...

Hatun taş ki ne taş :) Vakti zamanında bir arkadaşımla aramızda geçen bir konuşmayı hatırladım. "Şu an bile onunla yarışamayacağımızla yüzleşelim artık" diyordu :) Bayılıyorum bu kadına, şarkılarına...

Esra Dilara AKMAN dedi ki...

aynen aynen :) ne yarışabiliriz, ne olabiliriz onun gibi. baktım kaldım zaten kadın sahneye çıkınca, öyle bir duruş olamaz yahu :)

BuRCu dedi ki...

En iyisi 'bana da o kadar estetik yapsalar ortaya çıkan şahesere şaşı bakarsın' diyerek kendimizi teselli edelim :)
Canlı konserine gitmedim hiç, o şansı yakalarım bir gün umarım. Çıkışta artık ya şarkıları konuşurum ya da aman estetik işte derim :)

Esra Dilara AKMAN dedi ki...

:)) çok güldüm, güzel bir avunma şekli...
umarım gidersin canlı dinlemek çok güzel, çok ayrı. dinlemekten çok izlemiş de olabilirim gerçi ben :))