19 Haziran 2012 Salı

dünyanın en güzel iki sesi

1- Mehmet Erdem
2- Ağustos Böceği


İki sese de aşığım. Nasıl güzelliklerdir onlar yahu öyle...(evet ben bu lafı çok söylüyorum bir şeyi çok sevdiğimde) Bıkmadan yorulmadan dinleyebilirim ikisini de. 


Ağustos böceğine olan aşkımı bilen bilir. Her yer sessizken, etrafta kimse yokken, güneş doğmadan biraz önce örneğin, dışarı çıkıp dakikalarca, saatlerce dinlerim ben onu. Beni bu kadar rahatlatan, mutlu eden, bana bunca huzur veren bir başka ses yok sanırım. Yaz demek bir kere benim için, var mı ötesi... Bir de, açınca ağustos böceklerinin sesini veren müzik kutuları var, çok aradım ama bulamadım... Yurt dışından gelmesine de razıydık, kuzenim bütün sitelerin altını üstüne getirmişti bulamamıştı. En sonunda mp3 şeklinde göndermişti bana üzgünüm bulamadım diye :)) Müzikçalarımda hala... O kadar çirkin bir şeyden o güzel ses nasıl çıkar anlamıyorum tabi o ayrı bir konu... Dış görünüş aldatır evet :)


Mehmet Erdem... Evet o dünyanın en güzel iki sesinden biri benim için şu ara. Pilli Bebek'in Cem'ini hatırlatıyor bana ve beni benden alan ton, tını her neyse işte budur. En sevdiğim ses ondaki, aşık olduğum ses. Herkes sevmesin onu istiyorum, çok sevdiğim her şeyde olduğu gibi, ama bir dizide yayınlanmış sanırım, herkesherkesherkes duydu şimdi. Ah nefret ediyorum bu durumdan. Neyse de, ben sadece kendimin sevdiğini farz ederek bütün yaz Mehmet Erdem dinlemeye razıyım, hazırım.


Evet çok seviyorum ikisini de. 
Bebek sesi mi? O ayrı canım, hepsinden öte. 








Mehmet Erdem Olur Ya der ve ben erir biterim :)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

"Leyla ile Mecnun" lu yalan ın da ayrı bir havası var :) http://www.youtube.com/watch?v=TtsrbUGsZ2M

Esra Dilara AKMAN dedi ki...

izlemiyorum, tahammül edemiyorum bile ama şarkı için izledim videoyu. teşekkür ederim "adsız" :)

Adsız dedi ki...

rica ederim "Esra Dilara AKMAN" :) ben de izlemiyorum ama şarkıyı ilk bu videoyla dinleyip akılda hep öyle kaldı :)